nedelja, 14 avgust 2022 05:26

Početkom septembra „Dani tradicije“ u Kuli

 

U petak i u subotu 2. i 3. septembra u Kuli Mađarski Kulturni Centar Nepker petnaesti put po redu organizuje svoju najposećeniju manifestaciju „Dani Tradicije“. Početak programa počinje drugog septembra otvaranjem izložbe amaterskog slikara iz Kaloče u Galeriji Kulturnog centra sa početkom u 19 časova.

Sutradan, u subotu, u okviru manifestacije na programu je tradicionalno kuvanje ovčijeg paprikaša, razni kulturni program i turnir u malom fudbalu. U delu kulturnog programa nastupaće folklorna grupa iz Kaloče, kulturno-umetnička društva iz Kule i okoline, a decu očekuje igraonica i dečji turnir u malom fudbalu. Očekuje se dolazak čelnika Pokrajinske vlade i lokalne samouprave, predstavnika saveta nacionalnih manjina, kao i zvaničnika političkih, medijskih i crkvenih organizacija. Takođe, očekuje se i dolazak zvaničnika iz pobratimlјenog grada Kaloče. Turnir u malom fudbalu počinje u 13 časova i 15 minuta a kulturni deo programa u 16 i 30 časova, na sportskim terenima Geder u Kuli. Prijave za takmičenje u kuvanju ovčijeg paprikaša mogu da se predaju lično u Nepkeru ili na broj telefona 025-722-613. Kotizacija iznosi 900,00 dinara.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.