Majka iz Sombora kojoj su muž i sin poginuli na istom mestu, od automobila: "Teško se držim" Foto: Ilustracija
ponedeljak, 16 januar 2023 16:13

Majka iz Sombora kojoj su muž i sin poginuli na istom mestu, od automobila: "Teško se držim"

"David je bio veselo i drago dete... Vraćao se od druga kada je nastradao...", kaže Silvija M. majka Davidova, 14-godišnjeg dečaka kojeg je pijani vozač Andrej G. (24) kolima usmrtio pred kućnim pragom.

Davidova majka smogla je snage i izustila nekoliko reči. Kako kaže, njen sin je bio veselo i drago dete.

- Teško mi je. Teško se držim. Sinoć se vraćao od druga kada je nastradao - kaže nam ona.

Podsetimo, Andrej G. (24) iz Bezdana, kako se sumnja, pregazio je juče kolima Davida i pobegao sa lica mesta. Tragedija se dogodila oko 17 časova na Bezdanskom putu. Andrej G. nije ni pokušao da se zaustavi i pruži pomoć nesrećnom dečaku koji je gurao bicikl pored puta i koji je nakon sat vremena preminuo u Somborskoj bolnici.

U Višem javnom tužilaštvu u Somboru kažu za "Blic" da se osumnjičeni Andrej G. (24) pet sati nakon nesreće uhapšen i da je utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola.

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.