SOMBOR MEĐU PRVIM GRADOVIMA SA APLIKACIJOM ZA RECIKLAŽU OTPADA SOMBOR MEĐU PRVIM GRADOVIMA SA APLIKACIJOM ZA RECIKLAŽU OTPADA
subota, 27 avgust 2022 06:03

SOMBOR MEĐU PRVIM GRADOVIMA SA APLIKACIJOM ZA RECIKLAŽU OTPADA

Zamenica gradonačelnika Sombora Ljilјana Tica potpisala je danas Memorandum o razumevanju sa kompanijom „Cut collecting“ doo Novi Sad, zahvalјujući kom će Sombor postati jedan od prvih gradova u Srbiji koji će dobiti aplikaciju za prikuplјanje otpada za reciklažu.

U pitanju je aplikacija koja će omogućiti građanima, koji instaliraju aplikaciju, da jednim klikom na dugme pozovu kompaniju „Cut collecting“ da dođe na njihovu kućnu adresu i odnese otpad na reciklažu.

Prikuplјaće se plastična ambalaža, limenke i papir, koje je potrebno prethodno selektovati. Prilikom prvog dolaska po otpad, građani će dobiti džakove za naredno razvrstavanje materijala za reciklažu. Otpad koji je preuzet biće izmeren i na osnovu težine u njihovoj aplikaciji će se upisati odgovarajući broj bodova, a za određeni broj skuplјenih bodova dobijaće se nagrada.

U planu je da aplikacija počne sa radom u narednih mesec dana.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.