SAVET ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA: NASTAVLJA SE OPREMANJE VRTIĆA SAVET ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA: NASTAVLJA SE OPREMANJE VRTIĆA
petak, 26 avgust 2022 06:01

SAVET ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA: NASTAVLJA SE OPREMANJE VRTIĆA

Sednica Saveta za bezbednost saobraćaja grada Sombora održana je danas u prostorijama Gradske uprave, gde su članovi Saveta diskutovali o aktivnostima čija se realizacija planira do kraja ove godine.

Između ostalog, u pripremi su edukacije za sugrađane starije životne dobi koje će se realizovati u saradnji sa udruženjima penzionera. U toku je i organizacija novog ciklusa opremanja vrtića sa saobraćajnim znacima i tepisima uz čiju pomoć će najmlađi sugrađani steći svoja prva znanja o saobraćajnim propisima. Savet će i ove godine nastaviti sa opremanjem Odelјenja saobraćajne policije, a u planu je i nabavka rotacionih svetala koja će se uz edukacije uručiti trektoristima.

Na današnjoj sednici članovi Saveta za bezbednost saobraćaja razgovarali su i o finansijskom planu za 2023. godinu, kao i o aktivnostima na koje će se bazirati rad Saveta tokom iduće godine, a kao jedan od prioriteta izdvojili su obučavanje mladih vozača.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.