KAD VATROGASCI NAPRAVE PENA PARTI Žurka za pamćenje u Staparu, mališani oduševljeni KAD VATROGASCI NAPRAVE PENA PARTI Žurka za pamćenje u Staparu, mališani oduševljeni
petak, 26 avgust 2022 05:59

KAD VATROGASCI NAPRAVE PENA PARTI Žurka za pamćenje u Staparu, mališani oduševljeni

Vatrogasci iz Vatrogasnog doma Stapar kod Sombora, inače poznati po velikoj humanosti i raznim akcijama za građane, napravili su žurku za pamćenje o kojoj će se dugo pričati a koju klinci koji su u njoj učestvovali neće zaboraviti do kraja života.

Hrabri momci koji su život posvetili jednom od najplemenitijih poziva i borbi za tuđe živote, obradovali su klince iz Stapara penom parti ispred vatrogasnog doma.

Pošto, srećom, tog dana za njih nije bilo teških zadataka, ova velika deca omogućila su maloj deci da ovo leto pamte zauvek.

Podsetimo, vatrogasci iz Stapara su prošle godine, baš u ovo vreme, oglasili na društvenim mrežama da poklanjaju automobil u odličnom stanju koji je registrovan, iz svog voznog parka.

- Kažu da se dobro dobrim vraća. Prikupili smo dovoljno sredstava da našem društvu kupimo kombi. Organizovali smo se tako da u okviru prostorija imamo i kafić koji radi, znači imamo i naše prihode. Znamo kako je kada fali. Takođe, naš DVD Stapar broji oko 100 članova koji su saglasni da poklonimo automobil koji imamo, ali poklonićemo ga jednom Dobrovoljnom vatrogasnom društvu iz Srbije koje nema prevozno sredstvo za intervencije ili ima samo traktor", istakao je tada Milisav Galić - predsednik DVD Stapar, za RTV Vojvodinu.

Izvor: Blic

Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.