sreda, 24 avgust 2022 07:38

ZAVRŠAVA SE PRVA FAZA RADOVA NA IZGRADNјI DOVODNIKA VODE KA KOLUTU

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković i član Gradskog veća za oblast finansija i privrede Sava Dojić obišli su danas radove na izgradnji dovodnika vode od Bezdana ka Kolutu, gde se privodi kraju prva faza spajanja cevovoda.
Prilikom obilaska, gradonačelnik je istakao da će se radovi odvijati u tri faze, nakon čega će stanovnicima Koluta biti dostupna pijaća voda.

„Kompletan ovaj posao, zajedno sa direktorom Vodovoda, smo podelili u tri faze. Ove nedelјe se završava prva faza izgradnje, od izlaska iz Bezdana, do ulaska u naselјeno mesto Kolut. Sledeće nedelјe kreće druga faza, od ulaska u Kolut do Istočne ulice, koju planiramo da završimo do kraja ove godine, a sledeće godine nam predstoji posao od ulaska u Kolut do crpne stanice, i kada budu svi ovi radovi završeni stanovnici Koluta će imati pijaću vodu“ rekao je Ratković dodavši da se pored dovodnika grade i hidrantski šahtovi u blizini atarskih puteva, zahvalјujući kojima će moći da se naprave i otresišta za polјoprivredu.

žPored radova na dovodniku vode ka Kolutu, u toku su i radovi na izgradnji buster stanice u Staparu, koja će obezbediti pijaću vodu za Stapar i Doroslovo, a uskoro će početi i radovi na izgradnji dovodnika od Svetozar Miletića do Stanišića.

Slobodno vreme

Lifestyle

Visok krvni pritisak je vrlo opasan jer s vremenom može da ošteti arterije, čime se povećava rizik od srčanog ili moždan...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.