četvrtak, 21 jul 2022 08:05

U SOMBORU PRONAĐENA 74 ILEGALNA MIGRANTA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Žandarmerije i Policijske uprave Sombor, u okviru kontinuirane akcije kontrole kretanja i boravka ilegalnih migranta u rejonu granice sa Mađarskom, pretresom prostorija u objektu koji se nalazi u blizini Sombora, pronašli su 74 ilegalna migranta.

Migranti su dovedeni u prostorije Policijske uprave u Somboru, a dvanaest lica zadržano je radi daljeg oparativnog rada, dok su ostali, u pratnji policije, sprovedeni u Prihvatni centar „Pricipovac“.

“Kako bi bila očuvana bezbednost i sigurnost građana Republike Srbije, ali i migranata koji se trenutno nalaze na teritoriji naše zemlje, Ministarstvo unutrašnjih poslova kontinuirano radi na pronalaženju osoba koje se bave krijumčarenjem, kao i lica koja poseduju oružje. Ovakve akcije će biti jedan od prioriteta naše policije i u narednom periodu”, stoji u dopisu MUP-a.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.