četvrtak, 07 jul 2022 08:04

SOMBOR ISPUNJAVA ŽELJE GRAĐANA: Nastavlja se participativno budžetiranje u naseljima "Bezdan", "Bački Monoštor" i "Crvenka".

U BEZDANU je postavljena nova teretana na otvorenom, koja sada čini deo kompleksa za odmor i rekreaciju na Kanalskoj obali.

Dom kulture u Bačkom Monoštoru zahvaljujući participativnom budžetiranju rešio je pitanje grejanja i hlađenja svih prostorija u zgradi, pa je ona sada u potpunosti spremna za manifestacije, proslave i druge događaje, bilo da se održavaju leti ili zimi. Na Domu kulture naselja Bilić, koje je deo Mesne zajednice „Crvenka“, završeni su radovi na rekonstrukciji krova.

Participativno budžetiranje Grad Sombor sprovodi od 2014. godine, a ovo je druga godina za redom kako se realizuje po jedan projekat za svaku gradsku i seosku mesnu zajednicu. Projekte biraju građani putem glasanja, a u planu je da se i ove godine nastavi sa tom praksom.

izvor:novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Stručnjaci se ne slažu šta je to tačno, ali veruju da je krivac stres. Fibromialgija donosi nesnosne bolove iako je fizi...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.