ponedeljak, 27 jun 2022 09:14

Tijana Kabić na postolju 13. Noćnog maratona

         Vikend za nama obeležio je nastup članova Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ Sombor na trinaestom izdanju Noćnog maratona u Novom Sadu. Ova specifična trka koja se održava u sklopu obeležavanja Dana Dunava, trči se noću na distancama od 5 kilometara, polumaraton od 21 kilometara i maraton od 42 kilometra.

             Učesnica trke na 5 kilometara bila je Tijana Kabić, članica Ark ‘’Somaraton’’ Sombor koja je istrčala vicešampionsku poziciju u konkurenciji 113 dama koje su finiširale ovu distancu. Istu trku istrčala je i Jelena Stanimirović završivši trku na trinaestom mestu.

             Finišer polumaratonske trke bio je Zoran Nikolić, dok je najsupešniji somaratonac na maratonskoj distanci od 42 kilometra bio Frdirih Balint koji se plasirao na 11 mesto. Najtežu atletsku disciplinu – maraton istrčali su i Vladimir Bulaić, Nenad Glušac, kao i somborac Damir Milankov koji je imao debi na maratonskoj distanci.

 

                                                                                  

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.