ponedeljak, 27 jun 2022 07:47

APATINAC Milan Marković POBEDNIK “Somborskog Kotlića”, PRIGREVČANIN Saša Miletić DRUGI

 Somboru je na Trgu Svetog Trojstva održan tradicionalni, 25. po redu „Somborski kotlić“, u organizaciji Turističke organizacije Grada Sombora i pod pokroviteljstvom Grada Sombora.

Mnogobrojni posetioci iz zemlje i regiona uzeli su učešće u kuvanju ribljeg paprikaša, a skuvano je ukupno 245 kotlića, od čega se njih 46 takmičilo za najbolji.

Stručni žiri činili su Milan Vučković iz Sombora i Đura Rang iz Bačkog Monoštora, obojica renomirani majstori u kuvanju ribljeg paprikaša, dok je predsednik žirija bio Dragiša Stepanović iz Majdanpeka, veoma cenjen i mnogostruko nagrađivan kuvar, koji je osvojio 16 medalja na internacionalnim gastro takmičenjima, a takođe je i član selekcije kuvarske reprezentacije Srbije.

U izuzetno jakoj konkurenciji, titulu najbolje skuvanog ribljeg paprikaša na 25. „Somborskom kotliću“ dobio je Milan Marković iz Apatina, drugo mesto je osvojio Saša Miletić iz Prigrevice, dok je treća nagrada otišla u ruke Stevanu Santo iz Bačkog Monoštora.

 Pored najboljeg u kuvanju ribljeg paprikaša, odabrana su i tri najlepše aranžirana stola, kao i tri najveselija društva.

Na prepunom Trgu Svetog Trojstva, u zabavnom delu programa, gosti su uživali u koncertima grupe „Kal“ i Miroslava Ilića sa orkestrom Miše Dimitrijevića.

izvor:apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.