subota, 14 maj 2022 05:10

Jokić dovodi „orlove“ u Sombor: „Igraće za Srbiju i pripreme će biti ovde“

Somborci tvrde, biće zanimljivo videti da li su u pravu

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, postao je po drugi put uzastopno MVP NBA lige, a nagradu je primio u rodnom Somboru, gde se odmara od naporne sezone.

Ekipa Nova.rs bila je u gradu koji Jokić neizmerno voli, a jedno od glavnih pitanja ovog leta je to da li će odlučiti da igra za Srbiju na predstojećem Evropskom prvenstvu, koje se održava od 1. do 18. septembra.

Građani Sombora otkrili su nam do sada nepoznate, vrlo zanimljive informacije.

"Igraće na prvenstvu sa Srbijom uz dogovor da pripreme budu u Somboru. Mali grad, priča se svašta, tako smo saznali. Sombor je pre bio povezaniji sa Evropom, a sada bi se upravo sa Jokićem mogao otvoriti ponovo. To će doneti Somboru i novac i slavu. Ima sportska hala i Jokić lično želi da investira. Tamo bi bile pripreme", rekli su nam stariji Jokićevi sugrađani.

Srpski centar se potencijalnog nastupa za reprezentaciju dotakao i na konferenciji za medije, gde je bio zagonetan.

"Pričao sam sa Pešićem, imamo neki plan, pa ćemo sad videti da li će to tako da bude, videćemo šta će se sve izdešavati. Mislim da ne mogu da dam odgovor, sačekaćemo po tom pitanju, a što se tiče sledeće sezone, nadam se da ćemo biti bolji nego ove", rekao je Jokić.

Ne tako davno, selektor "orlova" Svetislav Pešić bio je u Americi gde se sastao sa Jokićem, a ubrzo bi sve dileme oko njegovog nastupa za Srbiju mogle biti razrešene.

Somborci su pored reprezetacije načuli da će Jokić uskoro potpisati i novi "supermaks" ugovor sa Denverom, koji će biti težak oko 260 miliona dolara.

"Oduševile su me majice koje su imali ljudi iz Denvera. Jedna baba, koja je bila blizu salaša u sredu (gde je Jokić sa čelnicima Denvera proslavio MVP titulu prim.aut), je načula da su došli i zbog novog ugovora. Jokića znamo tu iz Jama, tu je on počeo da igra. Sećamo se kad je tu igrao kao bucmast", rekli su nam u kafiću blizu kuće gde žive Nikolini roditelji.

izvor:nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Iako smo jednom nogom izašli iz talasa respiratornih infekcija, pomoć lekara traži sve više pacijenata, uključujući i de...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.