petak, 11 mart 2022 07:17

IZ BUDŽETA IZDVOJENO 6,5 MILIONA: Rakete spremne za zaštitu Sombora od grada

GRAD Sombor je obezbedio 140 protivgradnih raketa za Radarski centar "Bakša", za šta je iz budžeta izdvojen iznos od 6,5 miliona dinara.

Protivgradne rakete biće raspoređene u protivgradne stanice koje deluju na teritoriji Grada Sombora.

Na teritoriji Grada Sombora i ove sezone, od 15. aprila do 15. oktobra, aktivno će delovati 23 protivgradne stanice, a uskoro će biti održan redovni sastanak protivgradnih strelaca sa predstavnicima Radarskog centra i predstavnicima Gradske uprave grada Sombora.

Na teritoriji čitave Vojvodine u toku je prelazak na automatizovane protivgradne stanice kojima se upravlja direktno iz radarskog centra. U planu je da teritorija Grada Sombora bude pokrivena automatizovanim stanicama tokom sledeće godine.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.