utorak, 08 mart 2022 06:23

Karatisti iz Sombora uspešni na karate turniru u Staroj Pazovi

Takmičarska grupa karate kluba „Somborac” učestvovala je proteklog vikenda na karate turniru „Trofej Stare Pazove”, koji je održan u Staroj Pazovi u organizaciji karate kluba „Front” i Karate saveza Vojvodine.

Na turniru je učestvovalo 420 takmičara, iz 36 klubova. Takmičari somborskog kluba osvojili su ukupno deset medalja: pet zlatnih, dve srebrne i tri bronzane. Kako se navodi u klupskom izveštaju, zlatne medalje u pojedinačnom kata nadmetanju osvojili su Boris Senjavin, Tara Jurić, David Vujić i Kristina Kosanović, koja se okitila sa dve zlatne medalje u konkurenciji kadetkinja.

Srebrne medalje osvojili su Tara Jurić i Aleksandar Stojakov, dok su bronzane medalje pripale Aljoši Stojakovu, Vedranu Juriću i Milani Bakić.

Bio je ovo kontrolni nastup i dobra provera mladim takmičarima „Somborca” pred predstojeća zvanična takmičenja, a to su Prvenstvo Vojvodine, Prvenstvo Srbije i Školsko prvenstvo Srbije.

 izvor:025info.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Prevare su u porastu. Prema Federalnoj trgovinskoj komisiji (FTC), ljudi su izgubili 10 milijardi dolara zbog prevara u ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.