četvrtak, 18 novembar 2021 15:25

U Somboru danas akcija dobrovoljnog davanja krvi

SOMBOR - Danas Crveni krst Sombor organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u saradnji sa partnerima iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine.
Kako je objavljeno na gradskom sajtu, akcija će se odvijati u terminu od 9 do 13 sati u prostorijama Centra za edukaciju Crvenog krsta Sombor.

Iz Crvenog krsta Sombor pozivaju sugrađane da se odazovu akciji, jer su zalihe krvi na minimumu.

Krv mogu dati i vakcinisane i nevakcinisane osobe.

Osobe koja su primile vakcinu Fajzer, Sinofarm ili Moderna, krv mogu dati odmah, dok oni koji su primili Sputnjik ili AstraZeneka vakcinu krv mogu dati dve nedelje nakon primanja.

izvor:rtv.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.