ponedeljak, 18 oktobar 2021 07:40

Somaratonci masovni i uspešni na jubilarnom Apatinskom polumaratonu!

 

U nedelju 17. oktobra održan je jubilarni 25. Dunavski polumaraton u Apatinu. Trka u susednoj opštini svake godine privlači veliki broj trkača pa je tako i ove godine čak šest stotina finišera prošlo kroz cilji koji se tradiconalno nalazio kod banje Junaković. Lepo vreme godilo je trkačima, a pobednik trke bio je Apatinac Đuro Borbelj, dok je kod dama trijumfovala Katarina Pohold iz Novog Sada.

            Najbrži član Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ iz Sombora bio je James Innes koji je 21 kilometar završio za sat vremena i dvadest i pet minuta što je novi lični rekord mladog somaratonca koji u svojoj prvoj trkačkoj godini ne prestaje da ređa sve bolje rezultate. James je trku završio na 15 mestu od 350 finišera polumaratonske trke. Tijana Kabić je takođe fantastičnu trku završila na trećem mestu u ženskoj konkukrenciji i pridodala još jedno pobedničko postolje ove godine. U polumaratonskoj trci u svojim kategorijama osvojili su drugo mesto Robert Lalić, Suzana Filipović, Arpad Šarkezi i Boško Jerković. Na trci od deset kilometara u svojim kategorijama prvo mesto osvojila je Danica Grujić Firanj a drugo mesto Radmila Milašinović i Đorđe Rackov.

Polumaraton su istrčali i Dejan Nikolić, Davor Petrik, Zoran Nikolić, Željko Lemić, Miloš Šešlija, Zoran Boca, Ilja Zvekanov, Srđan Sajlović, Nataša Stojičić, Srđan Buzadžić, Tijana Odobašić, Bogdan Nikolić, Dejana Štafer, Aleksandar Krneta i Nenad Glušac.

    Trku na 10 kilometara istrčali su Somaratonci: Miloš Jandrić i Dragan Kolarić.

Štafetnu trku trčali su Ivan Janković, Lazar Jeftić kao i Mina Bošnjak.

           

                                                                           

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.