Somborski Bowlingstones bolji od beogradskog Babulj Kandy za 42 pina Somborski Bowlingstones bolji od beogradskog Babulj Kandy za 42 pina
petak, 29 januar 2021 07:03

Somborski Bowlingstones bolji od beogradskog Babulj Kandy za 42 pina

Babulj Kandy – Bowling Stonsi 6:10 (4.093:4.135)

Ekipa Bowling Stonsa gostovala je juče u Beogradu, gde su odigrali svoju utakmicu šestog kola protiv ekipe Babulj Kendya. U veoma neizvesnom duelu somborski tim je tek u finišu meča uspeo da obezbedi pobedu. Stonsi su bolje otvorili meč i nakon tri odigrana seta imali su prednost od 4:2.

Ipak, domaćin se nije predavao i sa osvojena naredna dva seta preokrenuo je rezultat. Somborci su poravnali rezultat u poslednjem šestom setu, te su nakon dodavanja dodatnih bodova na pinove stigli do važnih bodova. U pobedničkom timu istakao se Marko Minić sa 1.137 oborenih pinova.

Predrag Mandić i Nikola Vučković imali su skoro identičan učinak. Mandić je srušio 1.042 pina, dok je Vučković imao pin manje. Pored njih nastupili su Imre (800) i Tolić (115).

Stonsi su u dosadašnjem šampionatu odigrali samo tri meča.

Upisali su dve pobede i jedan poraz. Naredni meč bi trebalo da igraju protiv poslednje plasiranog Inela.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.