AKCIJA SAOBRAĆAJNE POLICIJE U SOMBORU: Sankcionisana 102 vozača zbog preticanja i alkohola Sankcionisana 102 vozača zbog preticanja i alkohola
sreda, 27 januar 2021 06:58

AKCIJA SAOBRAĆAJNE POLICIJE U SOMBORU: Sankcionisana 102 vozača zbog preticanja i alkohola

POLICIJSKA uprava u Somboru, odnosno Odeljenje saobraćajne policcije, u lokalnoj akciji pojačane kontrole saobraćaja usmerenoj na otkrivanje prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, koja je sprovedena 23. januara, od 16 časova do ponoći, prekontrolisali su 335 vozača, od kojih je 77 sankcionisano zbog nepoštovanja saobraćajnih propisa.

Tom prilikom iz saobraćaja je isključeno 18 vozača, od kojih je 13 upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola, a jedan pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Policija je iz saobraćaja isključila i trojicu mladića koji su automobilima upravljali sa probnom vozačkom dozvolom posle 23 sata i jednog koji je imao izrečenu zaštitnu meru zabrana upravljanja vozilom. Osam vozača je zadržano u prostorijama policije do istrežnjenja, odnosno do 12 časova, a to su ukupno 102 vozača.

Kako navode u PU, najviše vozača, njih 32, sankcionisano je zbog nekorišćenja sigurnosnog pojas i zbog toga apeluju na vozače da budu odgovorni prema sebi i drugima, da poštuju ograničenje brzine, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i da koriste sigurnosni pojas.

Izvor: novosti.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.