"Ćelava pevačica" ponovo pred somborskom publikom "Ćelava pevačica" ponovo pred somborskom publikom
subota, 23 januar 2021 07:43

"Ćelava pevačica" ponovo pred somborskom publikom

Sarodno pozorišta Sombor najavljuje za danas prvu reprizu komedije "Ćelava pevačica" Ežena Joneskoa u režiji Ive Milošević. Početak je u 18 sati.

Sve epidemiološke mere biće ispoštovane, pa će maksimalni broj gledalaca biti 150.

U predstavi igraju Ninoslav Đorđević, Dragana Šuša, Srđan Aleksić, Biljana Keskenović, Sofija Mijatović i Pero Stojančević. Premijera je bila 12. decembra prošle godine. Do kraja meseca Ćelava pevačiće biće na repertoaru još jednom- 29. januara.

U somborskom pozorišu u toku su i pripreme nove predstave- Tramvaj zvani želja Tenesi Vilijamsa u režiji Juga Đorđevića.

U predstavi igraju Milijana Makević, Aleksandar Ristoski, Ivana V. Jovanović i Nemanja Bakić. Dramaturg predstave je Tijana Grumić, kostimograf Velimirka Damjanović, scenograf Andreja Rondović, a kompozitor Julija Đorđević.

Premijera predstave planirana je za februar 2021. godine.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.