Prijem građana kod gradonačelnika Sombora Antonio Ratković
četvrtak, 14 januar 2021 07:58

Prijem građana kod gradonačelnika Sombora

Lokalna vlast Grada Sombora, želeći da izađe u susret potrebama svojih sugrađana, otvoriće svoja vrata, tako da ćete biti u prilici da se lično obratite gradonačelniku Sombora Antoniu Ratkoviću i zamenici gradonačelnika Ljiljani Tici.

Januarski prijem građana održaće se u četvrtak, 28.01.2021. godine u zgradi Županije, prvi sprat, u vremenu od 8 do 12 časova, kada će gradonačelnik primati zainteresovane građane koji žele da razgovaraju o različitim temama iz delokruga rada lokalne samouprave, o problemima i nedoumicama koje se odnose na svakodnevni život u mesnim zajednicama i gradu, kao i o tome na koji način Grad Sombor može da pomogne.

Građani koji žele sastanak sa gradonačelnikom, treba da zakažu prijem pozivom na broj telefona 025/468-133, ili putem elektronske pošte na mejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do 20. u tekućem mesecu. Ukoliko se prijem zakazuje putem elektronske pošte, potrebno je navesti ime i prezime, kao i kratak opis teme, ili opis problema zbog kog građani žele susret sa gradonačelnikom.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.