Prijava Registracija

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u Somboru u 2021. godini Prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u Somboru u 2021. godini
sreda, 06 januar 2021 07:07

Prva akcija dobrovoljnog davanja krvi u Somboru u 2021. godini

Gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković sa timom svojih saradnika pridružio se prvoj akciji dobrovoljnog davanja krvi u 2021. godini, sa željom da na ovaj način pruže podršku onima kojima je to najpotrebnije.
Gradonačelnik se ovom prilikom zahvalio svim ljudima koji su izdvojili svoje slobodno vreme i danas dali krv. Uzimajući u obzir situaciju sa koronom, aktivisti Crvenog krsta i zdravstveni radnici Zavoda za transfuziju krvi su zadovoljni odazivom, ali treba nastaviti sa podsticanjem dobrovoljnog davalaštva kako bi se što više ljudi uključilo u akcije dobrovoljnog davanja krvi.

„Želeli smo da svojim primerom podstaknemo sve naše sugrađane da se odazovu sledećoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, jer nečije malo nekome znači mnogo. Mi ćemo nastojati da se svaki put odazovemo ovakvim akcijama i damo krv“ rekao je gradonačelnik Ratković.

Crveni krst Sombor utvrdio je plan akcija dobrovoljnog davanja krvi za 2021. godinu, a sledeća akcija organizuje se 14. januara.

Šta ćete danas kuvati?

Neodoljivi deserti

Saveti šefova kuhinje