Protekle nedelje u somborskoj opštini čak 16 saobraćajnih nesreća sa 12 povređenih Protekle nedelje u somborskoj opštini čak 16 saobraćajnih nesreća sa 12 povređenih
sreda, 30 decembar 2020 07:52

Protekle nedelje u somborskoj opštini čak 16 saobraćajnih nesreća sa 12 povređenih

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 16 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe su zadobile teške i 10 lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je šest osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području opštine Apatin evidentirane su tri saobraćajne nezgode. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i dve osobe lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano 47 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 316 prekršajnih naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja i vožnja pod dejstvom alkohola.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.