Somaratonci trkačku sezonu završili na Fruškoj gori Somaratonci trkačku sezonu završili na Fruškoj gori
ponedeljak, 28 decembar 2020 16:02

Somaratonci trkačku sezonu završili na Fruškoj gori

U organizaciji trening centra "Invictus" iz Novog Sada u nedelju 27.decembra 2020. godine održano je prvo izdanje trke "Winter trail race" na Fruškoj gori sa startom na Iriškom vencu. Učesnici su mogli da biraju između trka na 10 kilometara sa 500 metara visinske razlike i 17 kilometara sa preko 900 metara visinske razlike. Atletsko rekreativni klub ''Somaraton'' iz Sombora imao je predstavnike na obe trke. Kraću distancu istrčali su Ivana Šokac, Dragan Kasap i Miroslav Lišcević kojima je ovo bila i prva trke ove vrste, dok su dužu i zahtevniju distancu uspešno savladali Marina Brbaklić Tepavac, Milica Stojšić i Milan Kovačić.

Sa ovom trkom zaključena je trkačka sezona 2020 godine koju je obeležila pandemija korona virusa zbog koje je većina trka ove godine otkazana, a upravo su planinske trke bile jedne od retkih koje su se zbog svojih specifičnosti i održavale.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.