Prethodne nedelje u Somboru 12 saobraćajnih nesreća sa 14 povređenih Prethodne nedelje u Somboru 12 saobraćajnih nesreća sa 14 povređenih
utorak, 18 avgust 2020 06:33

Prethodne nedelje u Somboru 12 saobraćajnih nesreća sa 14 povređenih

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i 13 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 10 vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške i devet osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača.

Napisano je 38 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 196 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je vožnja pod dejstvom alkohola.

Kutak za roditelje

Šta ćete danas kuvati?

Saveti šefova kuhinje

Neodoljivi deserti