subota, 05 decembar 2020 06:41

Gradsko veće Sombor: Smanjen zakup ugostiteljima, sredstva novogodišnjeg programa preusmerena za decu

Gradsko veće Grada Sombora održalo je juče 16. sednicu kojom je predsedavao gradonačelnik Antonio Ratković. Članovi Gradskog veća odlučivali su o 14. Tačaka dnevnog reda.

Radi pomoći ugostiteljima na teritoriji Grada, jer im je otežan rad u uslovima vanredne situacije, Gradsko veće odobrilo je da se zakupcima poslovnih prostora koji se bave ugostiteljstvom i imaju Ugovor o zakupu poslovnog prostora zaključen sa JKP „Prostor“ Sombor zakupnina smanji za iznos od 50%. Umanjenje zakupa važi za period od 1.12.2020. godine, pa sve dok traje vanredna situacija na teritoriji Grada Sombora.

Kako zbog epidemiološke situacije ne postoje uslovi da se organizuje „Novogodišnji program“ pod pokroviteljstvom Grada Sombora, na predlog Saveta za socijalnu zaštitu, Gradsko veće je iznos od 1.500.000,00 dinara preusmerilo za pomoć roditeljima dece obolelih od teških i retkih bolesti, kao i za nabavku 500 novogodišnjih paketića za decu korisnika novčane socijalne pomoći i decu iz ranjivih grupa sa teritorije Grada Sombora. Za sprovođenje ove odluke Gradsko veće zadužilo je Centar za socijalni rad.

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.