Voz naleteo na automobil kod Bajmoka, vukao ga 50 metara, poginula žena vozač putničkog vozila Voz naleteo na automobil kod Bajmoka
sreda, 02 decembar 2020 13:06

Voz naleteo na automobil kod Bajmoka, vukao ga 50 metara, poginula žena vozač putničkog vozila

Na pružnom prelazu kod Bajmoka, jutros oko 8 časova putnički voz udario je u automobil. Žena koja je dolazila iz pravca Subotice sa kikindskim registracijama je poginula kada je na nju udario voz koji je išao iz Subotice ka Somboru.

U policijskoj upravi u Subotici potvrđuju da se nesreća dogodila, a kako RTS javlja voz je vukao vozilo pedesetak metara dok se nije zaustavio.

Na licu mesta su policijske ekipe i ekipe hitne pomoći.

Prema dostupnim informacijama, jutros je u Bajmoku bila smanjena vidljivost zbog magle.

U nesreći koja se dogodila na putnom prelazu, na deonici pruge Bajmok-Aleksa Šantić, jedna osoba je poginula kada je putnički voz naleteo na drumsko vozilo, potvrdili su iz preduzeća Infrastruktura železnice Srbije i Srbija voz.

Obavljen je uviđaj, a železnički saobraćaj na ovom delu pruge zbog nesreće je u prekidu.

Železnička komisija za vanredne događaje utvrdiće uzroke koji su doveli do ove nesreće, navodi se u saopštenju Infrastruktura železnice Srbije i Srbija Voza kojim izražavaju saučešće porodici nastradale osobe.

Izvor: N1

Slobodno vreme

Lifestyle

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.