Vojvodina/Srbija

Prijave za regatu "Vode Vojvodine" od ponedeljka, 15. aprila

Zaljubljenici u plovidbu od ponedeljka, 15. aprila, mogu da se prijave za učešće u regate "Vode Vojvodine", koja će se održati od 21. do 30. juna.

Tokom 10 dana, nautičari će ploviti duž 250 kilometara bačkim kanalima i Dunavom, na kružnoj ruti Novi Sad-Bački Petrovac-Ruski Krstur-Srpski Miletić-Sombor-Prigrevica-Doroslovo-Karavukovo-Bačko Novo Selo-Novi Sad.

Regata se organizuje već jednu deceniju povodom Međunarodnog dana Dunava.

"Ovo je jedna od najvećih regata u našoj zemlji, a u javnosti je poznata i kao 'krstarenje ravnicom'. Na ovaj način JVP 'Vode Vojvodine' želi da promoviše plovne potencijale Vojvodine, plovidbu i nautički turizam. S jedne strane, nautičari stiču iskustvo u plovidbi kanalima DTD, a sa druge strane, gradovi i sela na rekama i kanalima dobijaju podstrek za razvoj nautičkog turizma", poručuju u "Vode Vojvodine".

Obrazac za prijavu se može preuzetu na sajtu preduzeća OVDE ili lično u JVP "Vode Vojvodine". Popunjenu i potpisanu prijavu, sa kopijom plovidbene dozvole, potrebno je dostavi ličnom poštom ili skenirano elektronskim putem na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Za učešće u regati je potrebno imati registrovano plovila, a broj mesta u regati je ograničen. Više informacija zainteresovani mogu da dobiju poziv na broj telefona 021 48 81 409 ili 021 48 81 583.

Izvorr: 021.rs

Još vesti iz kategorije...

Top