Horoskop

Imate dilemu?! Horoskop vam pomaže da je rešite

Svaki čovek se bar nekad u životu našao u dilemi ne znajući kako da postupi u određenoj situaciji. I u takvim prilikama, kada vas mori premišljanje i neodlučnost, astrologija vam može pomoći.

OVAN

Preuzmite inicijativu i snažno krenite prema svom cilju. Budite istrajni i otvoreni. Uz vas je energični Mars koji štiti preduzimljive i aktivne. Dakle, nema više oklevanja, vreme je za brzu akciju u kojoj ćete delovati pošteno, otvoreno, ali nezadrživo.

BIK

Budite strpljivi, taktični i tolerantni. Delujte polako i veoma razumno. Dobro promislite pre nego što bila šta učinite i obratite pažnju na činjenice. Budite temeljiti. Uostalom, ponekad je bolje sedeti 'skrštenih ruku' i sagledati kako će se stvari 'same od sebe' odvijati.

BLIZANCI

Potrebno je da delujete brzo, ali pritom morate uložiti mnogo šarma i biti veseli. Ovu situaciju ćete najbolje rešiti ako budete vedri, razgovorljivi i brzopotezni. Takođe, nemojte se tvrdoglavo držati samo jedne opcije već lagano balansirajte između mogućih varijanti. Čak će vam i malo površnosti i prevrtljivosti biti oprošteno.

RAK

Svoju dilemu ćete najbolje rešiti ako budete nežni i osećajni, i ako se upravljate baš prema svojim emocijama. Upravo ćete toplinom i umiljatošću otvoriti sva vrata ispred sebe. Možete se osloniti i na podršku ukućana.

LAV

Morate izuzetno držati do sebe i pokazati koliko cenite sebe, kao i to da su vaše potrebe veoma važne. Čak vam je dopušteno i malo egoizma. Uzdignute glave tražite puno uvažavanje sebe i svojih želja. Zaobiđite kompromis i budite ponosno istrajni, što će vas odvesti ka najboljem ishodu.

Pročitajte još astro vesti:

 

Horoskop za ponedeljak 23. jun

 

Najveće vrline horoskopskih znakova: Strelac večiti optimista, Lav strastven, Jarac uporan!

 

Nedeljni horoskop od 22. do 29. juna

 

 

DEVICA

Budite maksimalno analitični i oprezni. Delujte promišljeno i rukovodite se zdravim razumom i proverenim metodama. Samo ispravna logika i promišljenost mogu vas odvesti do onoga što je najbolje po vas.

VAGA

U ovoj stvari valjalo bi da prema ostalima delujete neodlučno. Uostalom, čini se da vam baš nije lako da načinite izbor. No, ovaj vaš znak vam ukazuje na to da treba da se rukovodite lepotom i izaberete opciju koja najlepše deluje. Ukoliko u igri ima iole umetnosti svakako se okrenite u tom pravcu.

ŠKORPIJA

Budite što tajanstveniji, nedokučivi i mistični. Imajte uvek spremne tajne adute. Slušajte svoju intuiciju i nikome ne otkrivajte namere koje imate. Dozvoljeno vam je čak i malo lukavstva.

STRELAC

Precizno 'nanišanite cilj', a onda prema njemu krenite poštujući moralne norme, pravila ponašanja i ferpleja. Slobodno se možete osloniti na prijatelje. Ako vam se misli vrzmaju u pravcu putovanja ili dalekih putovanja, svakako se okrenite u tom smeru. I dajte prednost duhovnom nad materijalnim.

JARAC

U ovoj situaciji najbolje je da se upravljate prema tradicionalnim vrednostima, pa čak i da budete malo konzervativni. Takođe, preporučljiva je izvesna doza strogosti, hladnoće i uzdržanosti.

VODOLIJA

Trebalo bi da budete potpuno originalni i nesvakidašnji i da učinite ono što od vas niko ne očekuje. Budite neponovljivi i delujte iznenadno. Upravo će faktor originalnog iznenađenja rešiti stvar u vašu korist.

RIBE

Budite senzualni, krhki i maštoviti. Verujte svojim snovima i rukovodite se upravo njima. Uzdajte se u sopstveno nadahnuće i iskoristite bljesak inspiracije. Čak i ako vam neko prigovori da ste odveć nerealni nemojte odustati od svog sanjalačkog nadahnuća. Uostalom, iluzija ponekad ume da bude izuzetna snaga i pokretač.

Izvor: Prva.rs

Top