Odžaci

U Odžacima potpisani Ugovori za dodelu sredstava mladim bračnim parovima za kupovinu kuća

U sali Opštinskog veća opštine Odžaci potpisani su Ugovori za dodelu sredstava mladim bračnim parovima za kupovinu kuća sa okućnicom na teritoriji opštine Odžaci u 2019. godini. Preko mera populacione politike opština Odžaci je od Ministarstva bez portfelja za demografiju i populacionu politiku, dobila sredstva u iznosu od 2.550.000,00 dinara, dok je opština navedeni projekat sufinansirala sa 450.000,00 dinara. Na konkurs se prijavilo sedam bračnih parova, a nakon razmatranja pristiglih prijava, Komisija je donela Odluku da sredstva dodeli sledećim bračnim parovima koja su bila najbolje rangirana i imali su najveći broj bodova u skladu sa Pravilnikom o dodeli sredstava:

1. Ljubisavljević Momčilo i Zorana,
2. Micić Ivana i Kovačević Miloš,
3. Đorić Saša i Ivana.

Lokalna samouprava će se potruditi da i sledeće godine obezbedi sredstva kako bi usrećili još mladih bračnih parova koji prepoznaju opštinu Odžaci kao povoljnu sredinu za život i podizanje svoje dece u istoj.

Ugovore je sa parovima potpisivao pomoćnik predsednika opštine Odžaci Milorad Stanišić, a prisutna je bila i Vanja Kosovac, predsednik Komisije za dodelu kuća.

Još vesti iz kategorije...

Top