Odžaci

Na Danima Crvenokose boginje u Odžacima Leksington bend, Dejan Matić, takmičenje u kuvanju paprikaša

Po prvi put organizovani prošle godine posle dugogodišnje pauze pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, “Dani Crvenokose boginje” su zamišljeni kao centralna manifestacija i glavni turistički događaj u opštini Odžaci.

Iz Turističke organizacije opštine Odžaci i za ovu godinu najavljuju bogat program sa zabavnim, kulturnim i sportskim dešavanjima, tako da će se pored nastupa velikih zvezda pop i narodne muzike, na trodnevnoj manifestaciji predstaviti i lokalni rok bendovi, sportska i kulturna udruženja.

- Manifestacija je planirana za 31. maj, 1. i 2. jun, to je petak, subota i nedelja. U petak će se predstaviti lokalni bendovi, u subotu je koncert “Leksington benda”, a u nedelju nastup Dejana Matića – kaže Vesna Petković, direktorica Turističke organizacije.

Deo programa biće i takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša.

- Ovom prilikom želela bih da pozovem sve zainteresovane da se prijave za takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša koje će se održati u nedelju, 2. juna. Za sve dodatne informacije može se doći u Turističku organizaciju ili nazvati na 025/5742-212. Samo da napomenem da će kuvanje biti isključivo na plin – kaže Petković.

Više informacija o programu ovogodišnjih “Dana Crvenokose boginje” biće objavljeno u narednim danima. Manifestaciju organizuje Turistička organizacija opštine Odžaci u saradnji sa lokalnom samoupravom i Mesnom zajednicom Odžaci.

Izvor: ico.rs

Još vesti iz kategorije...

Top