Horoskop

Finansijski i ljubavni problemi

Delimično pomračenje Sunca, 29. aprila, obrazuje harmonične aspekte sa planetama bogatstva, zanosa i moći, Jupiterom, Neptunom i Plutonom, pa zemljanim i vodenim znacima može da donese tajne dobitke i tajne ljubavi

Delimično pomračenje Sunca, 29. aprila, obrazuje harmonične aspekte sa planetama bogatstva, zanosa i moći, Jupiterom, Neptunom i Plutonom, pa zemljanim i vodenim znacima može da donese tajne dobitke i tajne ljubavi. Ipak, napet aspekt između tačke pomračenja i Marsa osetiće svi, najviše sportisti i osobe prisutne u javnosti, pre svega muškarci.

Dok su žene pod uticajem Meseca, Sunce više utiče na jači pol. U horoskopu muškarca predstavlja njegov ego, ambiciju, volju, vitalnost, moć, uticaj, društveni status. Mnogi će se naći pred značajnim odlukama u vezi sa partnerom i finansijama jer je Sunce pomračeno Mesecom u Biku, znaku ljubavi i novca.

Predstavnici jačeg pola koji imaju podznak, Sunce, Mars, Jupiter, Saturn ili osu astrološkog polja karijere blizu 8. stepena Bika, mogu da imaju problema na poslu ili sa zdravljem, naročito vidom na desnom oku. Nijedno pomračenje ne bi trebalo gledati bez zaštite, jer utiče na prirodnu ravnotežu tečnosti u našem organizmu.

Probleme na ljubavnom planu, u braku ili vezi, mogu da imaju osobe čije Sunce obrazuje neharmonične aspekte sa ljubavnim planetama, Venerom, Marsom, Neptunom i astrološkim simbolom emocija, Mesecom. Pomračenje Sunca u Biku upozorava i na mogućnost zdravstvenih problema sa grlom, štitastom žlezdom, jajnicima. Ipak, dobar aspekt između tačke pomračenja Sunca i Plutona u Jarcu povećava moć regeneracije.

Problemi se obično javljaju kada planete lošeg značenja prelaze preko tačke pomračenja u nečijem horoskopu ili horoskopima važnih događaja, venčanja, kupovine stana i sl.

Oko mesec dana pre i posle pomračenja Sunca ne preporučuje se sklapanje dogovora, potpisivanje ugovora, kupoprodaja nekretnina, venčanja, veridbe. Uticaj pomračenja Sunca najviše će osetiti Ovnovi i Lavovi, znaci u kojima je uticaj Sunca naglašen, a najmanje Vage i Vodolije.

UTIČE NA MUŠKARCE I POLITIKU

Delimično pomračenje Sunca, 29. aprila, moći će da se vidi iz južnih delova Indonezije, cele Australije, Pacifika, Indijskog okeana i sa Anktarktika. Njegovi uticaji i posledice osećaju se i kada nije vidljivo sa teritorije neke zemlje, ali su tada mnogo manji. Pomračenje Sunca obično utiče na političku situaciju u zemljama iz kojih se vidi, kada je delimično ili prstenasto, njegov uticaj je manji, a kada je totalno, veći.

OVAN

Sunce upravlja vašim astrološkim poljem ljubavi i kreativnosti, zbog čega bi trebalo da izbegavate sukobe i rasprave sa voljenom osobom, naročito u vezi finansija. Ovo se naročito onosi na one koji planiraju da uđu u novi posao ili podignu kredit. Ako ste privatnik, možete doći do novih izvora prihoda.

BIK

Na pomračenje Sunca utiče Mesec, astrološki simbol vaših emocija koji upravlja vašim astrološkim poljem mentalnog stanja, pa možete biti previše osetljivi na kritike i skloni pogrešnim procenama. Muški predstavnici vašeg znaka mogu očekivati da im partnerka posveti više pažnje. Mogućnost ulaska u tajnu romansu.

BLIZANCI

Pomračenje Sunca, vladaoca vaše astrološke kuće komunikacija u kući tajnih neprijatelja upozorava da neko može da vam radi iza leđa. Možete biti skloni tajnim vezama. Nagoveštava i mogućnost razgovora u tajnosti sa nekim ko vam može biti značajna podrška. Izbegavajte zaključivanje važnih ugovora.

RAK

Vaš vladalac Mesec, simbol emocija u vreme pomračenja zaklanja Sunce u Biku, znaku kojim upravlja Venera, planeta ljubavi i novca. To može da ima uticaja na vaš emotivni, ali i poslovni život, naročito ako se bavite marketingom, propagandom ili radite u medijima. Moguće je privremeno razdvajanje od partnera.

LAV

Pomračenje vladaoca vašeg znaka nepovoljno utiče na vaše osećanje sigurnosti i samopouzdanje. Sunce je zaklonjeno Mesecom u polju karijere, pa će nadređeni pokušavati da vam nametnu svoje stavove. Samo od vas zavisi kako ćete da se postavite u toj situaciji, jer ćete biti izloženi raznim iskušenjima.

DEVICA

Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija i učenja, blizu tačke pomračenja Sunca u devetom astrološkom polju, donosi mogućnost odlaska na službeni put ili stručno usavršavanje u inostranstvo. Ukoliko ste u svom poslu orijentisani na saradnju sa strancima, u ovom periodu izbegavajte ugovaranje novih poslova.

VAGA

Mesec, vladalac vaše astrološke kuće karijere, zaklanja Sunce u kući novca i opasnosti, što upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Planeta agresije, Mars u vašem znaku obrazuje izazovan aspekt sa tačkom pomračenja zbog čega treba da pripazite šta i pred kim pričate.

ŠKORPIJA

Pomračenje Sunca u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa i javnosti nagoveštava promene u odnosu sa emotivnim partnerom, a može da odloži i neke planove, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Ukoliko planirate zajednički život ili brak, bolje je da to uradite mesec dana posle pomračenja.

STRELAC

Pozicija mladog Meseca u fazi pomračenja Sunca u astrološkom polju posla i zdravlja, upozorava da do kraja maja ne treba da insistirate na rešavanju poslovnog statusa, porodičnih problema i sklapanju važnih ugovora, naročito sa strancima. Bilo bi dobro da posetite nutricionistu i promenite način ishrane.

JARAC

Pomračenje Sunca, vladaoca vašeg astrološkog polja opasnosti i novca, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i i rizične finansijske transakcije. Možete da se nađete u situaciji u kojoj ćete morati da donesete neke važne odluke. Nemojte da se rukovodite samo razumom, uključite i vašu intuiciju.

VODOLIJA

Pomračenja Sunca, vladaoca partnerskih odnosa u vašem četvrtom astrološkom polju, nepovoljno utiče na atmosferu u domu i porodici, naročito ukoliko vaš odnos s partnerom već neko vreme nije dobar. Budite oprezniji prilikom sklapanje važnih dogovora i potpisivanje ugovora, naročito ako ste privatnik.

RIBE

Pomračenje Sunca u astrološkoj kući komunikacija i informacija u ovom periodu nema značajnijeg uticaja na predstavnike vašeg znaka. Ipak, budite predostrožni, izbegavajte rasprave i sukobe sa partnerom koje se odnose na zajedničke obaveze ili planove, naročito ako ste već duže vreme u vezi ili braku.

Izvor: Novosti

Još vesti iz kategorije...

Top