Kula

Nataša Bekvalac i Aca Lukas na „Slatkim danima“ u Crvenki

U Crvenki će 10. i 11. maja 2019. godine biti održana manifestacija „Slatki dani u srcu Bačke“. U sklopu ove dvodnevne manifestacija posetioce očekuje odličan kulturno-zabavni program sa spektakularnim koncertima. Sutra, 10. maja u večernjim časovima će nastupiti Nataša Bekvalac, dok će u subotu, 11. maja od 16 sati najmlađi imati priliku da se druže sa popularnom Jutjub ekipom “Stuberi”. U subotu od 22 sata koncert će održati folk pevač Aca Lukas. Pored estradnih zvezda, za dobro raspoloženje posetilaca manifestacije pobrinuće se i DJ Marcos, DJ Srka, DJ Coa i DJ Grizli.

“Slatka ulica” u Crvenki će i ove godine okupiti proizvođače slatkiša, udruženja voćara i vinogradara, udruženja žena, sportske organizacije, škole, kao i dečje animatore, mažoretkinje, štulaše, mađioničare i žonglere.

Manifestacija je zasnovana na „slatkoj industriji“, koja je brend Crvenke, ali je zamišljena i kao promocija lokalnih autentičnosti kroz sport, kulturu, gastronomiju i etno-sadržaje. „Slatki dani“ su i čuvar tradicije Crvenke, u kojoj žive pripadnici 22 nacije, rekao je Vladimir Stanković, direktor Turističke organizacije opštine Kula, koja je uz MZ Crvenka i „Jafu“ i Šećeranu organizator „slatke“ fešte.

Još vesti iz kategorije...

Top