U dva dana, dve saobraćajne nezgode u centru Apatina: vozači pobegli sa lica mesta!

U samo dva dana, u ulici Duška Trifunovića dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima, samo pukom srećom, niko nije stradao. Obe nezgode izazvali su bahati vozači, od kojih jedan sigurno neće odgovarati po sistemu „nema oštećenog, nema dela“, dok je u drugom slučaju policija obavila uviđaj, a šta će biti dalje, videćemo.

SRUŠIO BICIKLISTU I ZBRISAO U VELIKOJ BRZINI

U subotu, nešto iza podneva, automobil iz pravca nove pijace je skretao u „esove“ i, pošto zbog brzine nije mogao da savlada krivinu, prešao na levu stranu, srušio biciklistu i– produžio dalje!
Biciklista se ustao i bez uočljivijih povreda (osim oteklog prsta), ne želeći da sačeka policiju, podigao biciklo i nastavio svojim putem. Policija je, ipak, obaveštena o ovoj saobraćajnoj nezgodi, a jedan od očevidaca je uspeo da zabeleži i registraciju automobila. Zahvaljujući tome, policija je veoma brzo utvrdila ko je vlasnik automobila, ali je na tome sve i ostalo, jer biciklista nije želeo da podnese prijavu protiv bahatog vozača.

-Nema oštećenog, nema dela, kratko rekoše u policiji i, što se zakona tiče, priča je završena.

Na samo dva, tri metra od srušenog bicikliste bile su dve mlađe žene sa bebom u kolicima. Od pešačkog prelaza, otprilike,isto toliko. Na novoj pijaci, kao i svake subote, bilo je dosta i pešaka i biciklista. Kažu, tuda je prošao, veoma brzo, taj automobil, koji je oborio biciklistu. I, nije jedini koji tako vozi ulicom Duška Trifunovića. Mnogi baš tu dodaju gas. U automobilu ili na motoru...

UDARIO U DVA AUTOMOBILA NA PARKINGU I POBEGAO

Sledećeg jutra, novi tragovi divljanja ovom ulicom. Ovaj put, stradala su dva vozila na parkingu ispred zgrade S-1, koja su nakon udarca ostala „slepljena“ jedno za drugo. Obaveštena je policija koja je obavila uviđaj i, kako smo nezvanično saznali, pronašla nesavesnog vozača, koji je, takođe pobegao.

Dva udesa u najnaseljenijem delu grada, neposredno uz novu pijacu. Dva bahata vozača, koji su pobegli sa lica mesta. I, samo pukim slučajem, niko stradao...

Izvor: apatinskenovine.rs

Top