Apatin

Otvorena Lidl prodavnica u Apatinu

Prva Lidl prodavnica u Apatinu otvorena je juče u 8 časova, na adresi Dimitrija Tucovića 54. Na svečanoj ceremoniji predstavnici kompanije Lidl Srbija i predsednik opštine Apatin Milan Škrbić presekli su vrpcu i zvanično obeležili otvaranje prvog savremenog diskonta u ovom gradu. U isto vreme otvorena je i prodavnica u Gornjem Milanovcu, pa Lidl sada broji 37 prodavnica u Srbiji.

Pre nego što su stanovnici Apatina imali priliku da obave prvu kupovinu u Lidlu, prisustvovali su svečanoj atmosferi, kojoj su doprinele pesme dečijeg hora „Radost“. Osim standardno povoljnih cena priređenih povodom otvaranja, potrošači su u mogućnosti da se priključe humanitarnoj akciji za korisnike Crvenog krsta doniranjem osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu. Kampanja „Mala dela su velika stvar“, koju kompanija realizuje u saradnji sa Crvenim krstom, počela je 28. novembra i trajaće u novootvorenoj prodavnici u Apatinu, kao i u svim drugim Lidl prodavnicama u Srbiji do 15. decembra.

„Trudićemo se da steknemo poverenje sugrađana nudeći najbolji odnos cene i kvaliteta, a ovom prilikom ih pozivamo da učestvuju u našoj humanitarnoj akciji prikupljanja namirnica za korisnike Crvenog krsta. Dovoljno je da kupljene artikle, koji su označeni u prodavnici, odlože u obeležen prostor iza kasa“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Predsednik opštine Apatin Milan Škrbić poželeo je dobrodošlicu kompaniji Lidl istakavši da je otvaranje Lidl prodavnice u Apatinu od velikog značaja. „Na zadovoljstvo svih Apatinaca otvoren je Lidl koji smo tako dugo čekali i nadamo se da će ispuniti sva naša očekivanja u smislu ponude, cena i asortimana. Objekat je, kao što vidimo, urađen po savremenim evropskim standardima, i sigurni smo da će naši sugrađani biti zadovoljni ovom ponudom, dok je za nas još značajnije da je ovde oko 30 mladih ljudi dobilo posao“, istakao je Škrbić.

Top