Apatin

Nakon uspešnih nastupa na turnirima širom sveta, Marina Gajčin se družila sa decom u Sportskom savezu opštine Apatin

Posle mnoštva odigranih šahovskih partija proteklih godina na brojnim turnirima širom sveta ,od Montevidea do Krita , najbolja apatinska sportiskinja Marina Gajčin lepršavim plesom po crno-belim poljima u svojoj sedamnaestoj godini ostvarila je sportske snove postavši deo Olimpijskog tima Srbije na šahovskoj Olimpijadi koja je u septembru održana u Gruziji.

Nakon prošlogodišnjeg blistavog debija u seniorskoj reprezentaciji Srbije na prvenstvu Evrope ,Marina je i na Olimpijadi odigrala odlično ostvarivši pet pobeda u sedam odigranih mečeva ,čime je pokazala da je ,iako najmlađa ,ipak najčvršća karika našeg ženskog olimpijskog tima. Kontinuitet vrednih i zapaženih sportskih rezultata u 2018 godini Marina je ostvarila nastupima u kadetskoj i omladinskoj konkurenciji ,ali i kao perjanica Prigrevačkog šah kluba sa kojim je imala uspešan nastup na finalu kupa .Vojvodine.Treba napomenuti da je Marina i odličan učenik, maturant gimnazije "Nikola Tesla" u Apatinu .

U Sportskom Savezu 07.11.2018.godine organizovano je druženje naše šahistkinje Marine Gajčin sa decom ,gde ih je ona upoznala sa svojim uspesima i planovima.

Još vesti iz kategorije...

Top