Korona u opštini Apatin: Zaražena radnica opštinske upraveKorona u opštini Apatin: Zaražena radnica opštinske uprave

Jedna radnica apatinske Opštinske uprave je pozitivna na virus korona, potvrdili su rezultati testa. Naime, ova radnica je, nakon tegoba koje je osetila, odmah poslata na testiranje i rezultati testa su potvrdili da se radi o virusu Kovid 19.

-Ona je, prethodnih dana, bila u kontaktu sa gotovo svim kolegama u Opštinskoj upravi, ali i na drugim mestima, te je sada dosta ljudi iz njenog radnog i privatnog okruženja u strahu od toga da nisu zaraženi. Nije nam svejedno, ali nam još niko nije saopštio sledeće korake, odnosno da li ćemo biti testirani ili upućeni u kućnu izolaciju ili ćemo, pak, ostati na svojim radnim mestima, uz zaštitne maske i dezinfikovane ruke, navodi naš izvor iz Opštinske uprave.

Zvanične informacije o pojavi korone u opštini nema, ali je Krizni štab preporučio svim zaposlenima u Opštinskojupravi, ali i građanima, da prilikom boravka u zgradi opštine, u cilju zaštite i sebe i drugih, obavezno koriste zaštitne maske.

Takođe su još naglasili da se, na ulazu u zgradu opštine, obavezno dezinfikuju rukesredstvom koje je postavljeno pored ulaznih vrata u zgradu.

WEB preporuke

učitavanje...
Top
Ovaj sajt koristi cookies kako bi poboljšao vaše iskustvo. More details…