Vožnja brodićem Apatinka kreće od vikendaVožnja brodićem Apatinka kreće od vikenda

Nakon perioda izolacije koji je za nas, od subote ponovo kreće sa vožnjom brodić Apatinka.

Ove godine smo se odlučili da vožnje kreću od 17 časova, tako da svi ljudi koji rade, mogu popodne da iskoriste u prelepom boravku u prirodi i vožnji brodićem koji je svima poznat, a naravno i prilika za sve one koji do sada nisu plovili da istraže Gornje Podunavlje i sve lepote prirode koje Dunav nudi. – rekla je direktorica JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin Ljiljana Krec

Od Ljiljane Krec saznajemo i da je prva vožnja planirana u subotu 16. maja i trajaće sat vremena, a ploviće se do „Velikog limana“. Naredne subote 23. maja, voziće se do „Mišvalda“, gde će se zahvaljujući povoljnom vodostaju Dunava moći ući u kanal „Mišvald“ i uživati u lepotama koje nam je priroda podarila. Poslednje subote u maju je predviđena vožnja do „Vagona“, koja je i najduža vožnja, te će za nju cena karte stajati 350 dinara, dok je za vožnju prethodne dve pomenute ture, cena 300 dinara po osobi.

Sve informacije i prijave se mogu obaviti putem broja telefona 025/515-0068 ili direktno na recepciji JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin. Što se zaštitnih mera tiče, one će biti sprovedene u skladu sa preporukama lekara i stručnog osoblja.

WEB preporuke

učitavanje...
Top
Ovaj sajt koristi cookies kako bi poboljšao vaše iskustvo. More details…