"BIO SI NAJVESELIJI ČOVEK, ne mogu da verujem da si otišao" Estrada u suzama zbog Mrke: "Mrle, bio si pun ljubavi" foto:hellomagazin.rs

"BIO SI NAJVESELIJI ČOVEK, ne mogu da verujem da si otišao" Estrada u suzama zbog Mrke: "Mrle, bio si pun ljubavi"

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je nakon borbe sa opakom bolešću u 79. godini života. On je poslednju deceniju života proveo sa pevačicom Anom Bekutom, a poznato je da je vole društvo i da je društvo volelo njega, pa su se tako sada brojne javne ličnosti oprostile od Mrke.

Pevačica Snežana Đurišić oglasila se i izjavila saučešće

- Još jedna tužna vest! Bilo je poznato koliko je voleo muziku, kakav vedar duh je imao i to su osobine po kojima ćemo ga pamtiti svi mi koji smo ga poznavali. Moje najiskrenije saučesće porodici, Ani, prijateljima i kolegama i neka mu je laka zemija.

Pevačica Slavica Ćukteraš oprostila se od Mrke na svom Instagram nalogu:

- Ne mogu da verujem da si otišao. Toliko smeha je bilo uz tebe i Anu, primer ljubavi, da prosto ne mogu da verujem. Počivaj u miru i iskreno saučešće porodici - napisala je Slavica.

Pevačica Ana Sević podelila je potresnu poruku na svom Instagram profilu:

- Nemoguće je postaviti sliku na kojoj niste zajedno, ovako ćemo vas pamtiti. Dragi, čika Mrka, čovek prepun pozitivne energije. Uvek ćemo vas se sećati sa osmehom na licu. Počivajte u miru, poručila je ona.

Pevačicu Milucu Todorović takođe je pogodila vest o Mrkinoj smrti, te se oglasila.

- Neću stavljati crno-belu sliku, jer si bio najveseliji čovek koga sam poznavala. Mrle moj, putuj sa anđelima, bio si pun ljubavi. Voli te tvoja Milica.

izvor:blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.