Horoskop

Ljubavni horoskop za jun

Šta vam donose zvezde u ljubavi?

OVAN Venera u Biku čini vas zahtevnim u ljubavi jer od partnera očekujete svaki vid podrške, pa čak i materijalnu. Pošto je Mars sve vreme u Vagi to Ovnovima koji su u vezi ili braku donosi konstantne tenzije i rasprave koje ne vode do poboljšanja odnosa. Možete da imate problem u razumevanju sa osobama koje su vam blsike. Bikovi će vam biti izazov u ljubavi.

BIK Venera u vašem znaku ukazuje da ćete tokom juna biti nova ljubavna meta. Mnogima ćete biti izazovni i privlačni. Na lak način osvajaćete osobe suprotnog pola. U ovom mesecu ste emotivno stalilniji nego u maju, što će vam olakšati odnose sa osobama do kojih vam je stalo. Mnogi Bikovi razmišljaju o osobama iz prošlosti jer Saturn ide unazad ponovo.

BLIZANCI Pošto vaš vladar Merkur ide unazad to vam dodatno otežava situaciju jer ćete biti veoma konfzni. Vašem partneru će biti teško da razume česte promene mišljenja i raspoloženja kroz koja ćete prolaziti. Venera u Biku čini da mnogi Blizanci gaje tajne simpatije prema osobi koja na neki način nije dostupna ili slobodna. Čuvajte se tajnih ljubavnih afera jer vam trenutno sve deluje zbunjujuće.

RAK Kako Jupiter završava svoj ciklus u vašem znaku vi se spoznali šta vam je najvažnije u ljubavi. Mnogi pripadnici vašeg znaka spoznali su da je pravi trenutak za emotivno prepuštanje ili proširenje porodice. Ako ste slobodni, trenutno imate utisak da mnogi ne razumeju vaše namere ili reči, što vas dovodi u poziciju neshvaćenosti. To je prolazna faza.

LAV Vaša druželjubiva priroda u ovom mesecu traži da vam odnos u ljubavi pre svega bude prijateljstvo, pa tek onda nešto drugo. U drugom delu meseca ćete biti mnogo emotivniji i romantičniji nego u prvih dve nedelje. Ovaj mesec jeste prelomni momenat kada ćete neki stari deo sebe ostaviti, a početi novi uz Jupitera koji ulazi u vaš znak u narednom mesecu. Očekuju vas prekretnice na svim planovima, pa čak i brak i proširenje porodice.

DEVICA Pošto vaš vladar Merkur ide unazad partneru će biti veoma teško da razume vaše ponašanje. To će donositi neprestalne promene u stavovima i emocijama. Osećaćete se konfuzno, a racionalnost će vam biti umanjena. Može lako da vam se dogodi romansa na putovanju., Drugi deo juna je pogodniji za ljubav.

VAGA Venera u osmom polju stavlja vas u fazu između dve emotivne veze. To može lako da donese prekretnicu u ljubavi. Biće vam važna stabilnost od strane partnera, a opet nećete imati dovoljno strpljenja da pristanete na kompromise. Potrebno je mnogo truda i energije kako bi vam odnos opstao pod uticajem Marsa, a da ne dođe do konfrontacije.

ŠKORPIJA Retrogradan Saturn deluje otežavajuće na sve odnose koje imate. To nalaže da je potrebno da imate mnogo više truda i razumevanja u odnosima kako biste uspeli da ih očuvate. Venera vas navodi na razmišljanja o braku ili zajendičkom životu. Od sredine juna slobodne Škorpija mogu da imaju romantičan susret. 

STRELAC Nazadno kretanje Merkura otežava vam partnerske odnose jer ćete sretati osobe koje su neodlučne u svakom pogledu. Ako imate partnera, on je u fazi kada ne zna šta tačno želi u svom žovotu. Planete u sedmom polju donose vam nova poznanstva, ali pošto vam je zbog Jupitera u Raku potrebna pažnja i sigurnost, to ćete malo teže ostvariti tokom juna.

JARAC Venera u petom polju donosi vam lep razvoj situacije u ljubavi. Ako ste slobodni, upoznačete atraktivnu osobu koja će privući vašu pažnju. Ako niste, možete da razmišljate o proširenju porodice ili napređenju odnos sa partnerom. Iskoristite Jupiter u Raku u ovom mesecu da poboljšate odnos sa osobama do kojih vam je stalo.

VODOLIJA Planete u petom polju donose vam brojne sastanke u ljubavi i nova poznanstva. Vi se pripremate za ulazak Jupitera u Lava u narednom mesecu kada ćete biti spremniji na zajendički život ili razmišljati o braku. Nije isključeno da će vam se neke osobe iz prošlosti vratiti u život jer imate nejasne odnose. Blizanci i Lavovi će vam biti pravi izazovi.

RIBE Venera u trećem bolju čini vas otvorenim za komunikaciju sa osobama koje su vam zanimljive. To će vam doneti romantične poruke, pisma i pozive. Za Ribe koje su u dužem odnosu nailaziće na problem jer će im partner imati dileme. Nemojte da se začudite ako vaš partner bude stalno menjao mišljenja ili jedno radio, a drugo govorio. 

Izvor: Pressonline

Top