Horoskop

Šta vaš horoskopski znak radi posle seksa?

Dok je za Ovnove seks poput lova, kod Bikova svi parametri moraju da budu zadovoljeni, a Blizanci i Vodolije ne robuju predrasudama. Otkrijte šta ko kaže nakon seksa...

Ovan: "Hajmo opet!" 

Pripadnici ovog znaka imaju puno seksualne energije, a od partnera očekuju otvorenost prema eksperimentisanju i izdržljivosti. U seksu vole da dominiraju, a predigra im nije uvek nužna. Nakon prve runde, spremni su za drugu... 

Bik: "Gladan sam, idemo nešto da pojedemo" 

Pripadnici ovog znaka u seksu znaju šta žele i nije ih sramota to da pokažu. Neiskusni i plašljivi ljubavnici definitivno nisu za njih, mada će kod prvog seksa i oni biti malo suzdržani, ali tek toliko da vide sa kim "imaju posla". Vole da spajaju zadovoljstva, nakon seksa vrlo rade prelaze na hranu... 

Blizanci: "Gde je daljinski?" 

Pripadnici ovog znaka vešti su ljubavnici, a za njih dobar seks ne mora da bude nužno i rezultat ispunjavajuće veze. On im može biti posebno i uzbudljivo iskustvo sa nekim ko uopšte nije za njih. Skloni su raznim fetišima, pa i perverzijama. Nakon seksa biće opušteni, a omiljena razonoda im je TV. 

Rak: "Koji je tvoj stav o braku?" 

Pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni ljubavnici koji u seksu vole puno dodira i predigru. Ako odnos dođe u seksualnu fazu, kod njih se obično javljaju dublje emocije, pa ih tada okupira pitanje da li i partner oseća to isto. 

Lav: "Zar nisam super?" 

Pripadnici ovog znaka često su pomalo divlji ljubavnici, a seks je za njih retko nežan i lagan. Uvek su spremni za akciju, a to čak vide i pitanjem časti jer sami sebe doživljavaju kao seks-životinje. Nakon vruće seanse, moraju da provere da li je njihov partner očaran njihovim veštinama. 

Devica: "Idemo na tuširanje!" 

Pripadnici ovog znaka su i u seksu perfekcionistički raspoloženi, pa žele dugu i uzbudljivu predigru, žestok seks i obavezno maženje posle odnosa. Ipak, nisu imuni na seksualne fantazije i perverzije koje im nikad ne biste pripisali. Nakon seksa sledi obavezno tuširanje. 

Vaga: Meni je bilo odlično, a tebi?" 

Pripadnici ovog znaka su pravi majstori u zavođenju, a u seksu imaju puno želja i fantazija za koje im treba dugo vremena da bi otkrili partneru. Predigra im je izuzetno bitna, a ako partner ne pokaže jednak entuzijazam, tj. ako im ne da dovoljno komplimenata, obavezno će proveriti da li je sve u redu. 

Škorpija: "Hoćeš da te odvežem?" 

Pripadnici ovog znaka seksu su posvećeni više nego bilo koji drugi znak Zodijaka, a njihov je znak gotovo postao sinonim za snažan libido. Najbitnije im je da seks nije rutinski, a da se njih pita stalno bi menjali lokacije i moguće radnje, kao i igrice koje obožavaju.

Strelac: "Ja ću zvati tebe..." 

Pripadnici ovog znaka seks vide kao dobru zabavu i nezaobilazan začin životu, a iako su njegovi veliki obožavatelji, samo maženje će više povezivati s ljubavlju nego igrice u krevetu. Nisu sramežljivi, premda nisu ni toliko liberalni koliko sami misle, a smatra se kako prednjače po broju seksualnih partnera u odnosu na druge znakove. 

Jarac: "Imaš vizitku, kako ćemo se naći?" 

Pripadnici ovog znaka za mnoge su veliko iznenađenje u krevetu, gde pada njihova maska suzdržanosti i samokontrole. Vrlo su strastveni ljubavnici, ali pod uslovom da im je partner neko s kim su na istoj talasnoj dužini. I u krevetu često mogu da se razočaraju. Koliko god seks bio strastven, razgovor s Jarcem nakon njega baš i nije. 

Vodolija: "A da probamo sad u krevetu?" 

Kod pripadnika ovog znaka postoji značajna razlika u pristupu seksu - s obzirom na to da li je reč o onom na jednu noć ili sa partnerom kojeg vole. Uživaće i u jednom i u drugom, mada će znatno perverzniji biti sa stalnim partnerom. 

Ribe: "Kako se ono zoveš?" 

Koliko god ponekad deluju sramežljivo, pripadnici ovog znaka to definitivno nisu u krevetu. Kao ljubavnici su domišljati i daju sve od sebe da udovolje partneru, a isto očekuju zauzvrat. Nisu im strane strastvene afere u kojima ih ponese fizička privlačnost, pa mogu da završe sa nekim u krevetu i pre nego što ga bliže upoznaju. 

Izvor: 24sata.hr

Top