Januar

Dnevni horoskop za 17. januar

Ovan

Delujete pristupačni, što u stvari niste, ali vi se i ne trudite da budete drugačiji nego što jeste. Teško vam pada svaki oblik prilagođavanja nečemu što vam nije po volji, makar to bilo i udvaranje osobe kojoj se duže vremena dopadate. Preporučuje vam se odlazak kod lekara.

Bik

Želite da isterate svoju volju po nekim pitanjima koja se tiču vašeg posla, naročito ako vam je odavno jasno kakvi su vam saradnici. Pokazujete veliku dozu izdržljivosti i trpeljivosti, pogotovo u odnosu sa partnerom. Izbegavajte kontakt sa osobama sklonim porocima.

Blizanci

Imate različite ideje, naročito u vezi sa unapređenjem ili nekim novim aktivnostima u kojem biste mogli pokazati svoj talenat. Mogli biste imati ljubavne probleme, ali ako ste sami, naprotiv, možete sresti nekog ko će vam biti vrlo značajan. Skloni ste nezdravoj ishrani.

Rak

Neko iz vaše poslovne okoline je spreman da pređe preko vaših reči koje kažete u afektu, nikada zlonamerno. Nečim ste veoma nezadovoljni i stalno u strahu da ne izgubite osobu do koje vam je stalno. Budite realni u procenjivanju svojih ličnih ciljeva i potreba. Melanholija.

Lav

Previše ste opterećeni obavezama, nekim ambicijama koje vam sve više izgledaju nerealne, ili možda nemate dovoljno snage da ih ostvarite. Moguć je ljubavni susret sa energičnom ali vrlo senzibilnom osobom. Budite realni kada je vaše zdravlje u pitanju.

Devica

Vaših pet minuta dolazi, ako planirate rad sa strancima ili bilo kakvu saradnju sa osobama koje često putuju. Imate veliki uticaj na one sa kojima radite. Nekoga oduševljava vaša ozbiljnost i preduzimljivost. Imunitet vam je loš, skloni ste stalnim prehladama.

Vaga

Poslovna okolina je spremna da vam izađe u susret i da vam daje ponude koje će za vas biti povoljne. Vi nećete tako lako doneti odluku u vezi sa novim poslovima. Sa osobom koja vam se dopada možete doći u sukob jer svako od vas na prvo mesto stavlja svoje lične ambicije. Proverite rad štitne žlezde.

Škorpija

Očekujte podršku od strane pretpostavljenog za posao kojim se bavite, ali vi biste ipak najradije sami krenuli u neki samostalni posao koji bi vam mogao doneti prilične prihode. Možete biti suočeni sa nekom vrstom neprijatnosti. Trebalo bi da pripazite na zdravlje i da se više odmarate.

Strelac

Nemojte sebi dozvoliti da drugi u vašoj poslovnoj okolini utiču na vaše odluke. Potrebno vam je više samostalnosti i samopouzdanja. Ako ste slobodni, očekujte interesantan susret, a ukoliko ste u braku, najviše pažnje posvećujete porodici i deci. Obratite malo više pažnje na svoj izgled.

Jarac

Ne želite više da analizirate vaš odnos sa partnerom, već da uživate u životu. Toplinu kojom zračite i životnu radost prenosite na druge. Ako ste u braku, izbegavate obaveze koliko god je moguće ili se trudite da ih pojednostavite. Mogući su problemi sa zglobovima.

Vodolija

Sreća je na vašoj strani, a da vi pritom ništa naročito i ne radite da bi to bilo tako, osim što intuitivno osećate o čemu se radi. Uglavnom ste pasivni. U ljubavi možete očekivati prijatna iznenađenja, naročito od osoba koje poznajete na poslu. Posvećeni ste svom fizičkom izgledu.

Ribe

Očekuju vas novčani dobici, mogući su kraći put ili interesantna poslovna ponuda od osobe od koje to najmanje očekujete. Prema partneru ste više nego lojalni, uspevate da ga oraspoložite i da mu u svakom pogledu budete podrška. Pozitivni ste i dobro se osećate.

Top