Horoskop

Astro vodič za ljubljenje: Kakve poljupce vole horoskopski znakovi?

Verujemo da svako od vas ima svoj način i stil ljubljenja, ali ponekad nije loše zabaviti se i pročitati i ovakve tekstove. A, možda i pogodi, ko zna!? :)

Stil ljubljenja Ovna

Upečatljiv, energičan i snažan. Ako išta znaju onda je to kako da zapale partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu – oduševljeno i impulsivno.

Stil ljubljenja Bika

Lagano, senzualno i čvrsto – takav poljubac možete očekivati od Bikova. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze bikova traju duže nego drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osećaj dodira, zbog toga će vas pre poljupca maziti, a za vreme poljupca držati za ruku.

Stil ljubljenja Blizanca

Drugačiji, zanimljivi i promenljiv. Blizanci kod poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, pre poljupca moraćete da se strpite i dobro ispričate sa njim, pre nego što pređete na akciju.

Stil ljubljenja Raka

Prijatno, poznato i jednostavno dobro. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i prijatan osećaj. Oni se ne ustručavaju da iniciraju poljubac, a posle toga ćete se osećati toplo i predivno

Stil ljubljenja Lava

Poljubac Lava će vas oboriti s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac se stoji u redovima. Sve što vi treba da uradite je da se opustite i prepustite.

Stil ljubljenja Devica

Pažljivo, osećajno i savršeno. Tako ljube Device. One ne vole nered pa i atmosfera pre poljupca mora biti savršena. Budući da Device ništa ne rade polovično i njihov poljubac je kompletan.

Stil ljubljenja Vaga

Vage žive da bi udovoljile partneru. Samo, kvaka je u tome što isto očekuju i od partnera – da živi samo da bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podele je jedinstven. A užitak će biti isti i posle 25 godina provedenih zajedno.

Stil ljubljenja Škorpije

Škorpijin poljubac najbolje opisuje reč strastveno. One su strastvene bilo šta da rade, pa se tako i ljube. S njima treba zaboraviti na sve drugo i usredsrediti se na poljubac, a zbog načina na koji Škorpije ljube to neće biti preveliki izazov.

Stil ljubljenja Strelca

Strelci uvek žele više, više i još više. Mnogo će vam dati, a ako želite da ih osvojite poljupcem, obratite pažnju na to šta vole i ponovite to bezbroj puta.

Stil ljubljenja Jarca

Jarac se retko odlučuje prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na foru i dobijete poljubac koji ste čekali mesecima, ljubite elegantno, prefinjeno i nepotpuno. Da, to je jedini način da on poželi još.

Stil ljubljenja Vodolije

Vodolije su drugačije, a i njihov cilj je da ostanu zapamćene. One vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Budite što različitiji. Drugi način da osvojite Vodoliju je da se pravite da vas ne zanima.

Stil ljubljenja Ribe

Riba će vas poljubiti samo ako lepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Oni će vas ljubiti nežno, osećajno i pažljivo. Uzvratite im na isti način.

Izvor: TVBEST.RS

Top