Zadovoljstvo trčanja - Somaratonci

* U subotu 26. juna održano je 12. izdanje Noćnog maratona u Novom Sadu koje se tradiconalno trči duž keja obeležavajući međunarodni dan Dunava. Šest stotina trkača trčalo je jednu od tri distance: mini maraton na 5 kilometara, polumaratonsku distancu na 21 kilometar i maratonsku trku na 42 kilometra

Članovi Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ Sombor imali su predstavnike u sve tri trke. Najtežu atletsku disciplinu - maraton istrčao je Nenad Glušac, dok su upola kraću distancu od 21 kilometra savladale Zorica Kulić koja je trku završila na petom mestu od 78 finišerki, dok je Milica Stojšić istrčala svoj novi lični polumaratonski rekord.

Polumaraton su istrčali i Jelena Stanimirović, Sanja Vojvodić, Jelena Perenčević, Robert Lalić, Zoran Nikolić, Nenad Đorđević, Bogdan Nikolić, Boško Jerković i Aleksandar Krneta.

Najkraću distancu Noćnog maratona pretrčala je Ana Pagač i zauzela sedmo mesto u konkurenciji 75 dama koje su proše kroz ciljnu ravninu.

 Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)


Read full article on Novi Radio Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

4 znaka Zodijaka koji su spoj lepote i pameti: Imaju oštar intelekt i izraženu ženstvenost
4 znaka Zodijaka koji su spoj lepote i pameti: Imaju oštar intelekt i izraženu ženstvenost

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.