Simbolično je paljenjem prve vatre od strane gradonačelnika Antonija Ratkovića i otpočelo još jedno masovno kuvanje ribljeg paprikaša, među najznačajnijim turističkim manifestacijama godine u Somboru

* Tradicionalna manifestacija „Somborski kotlić“, u organizaciji Turističke organizacije grada Sombora, pod pokroviteljstvom Grada Sombora, dvadesetčetvrti put okupila je ljubitelje ribljeg paprikaša u Somboru. Zvaničan početak kuvanja, paljenjem prve vatre, označio je gradonačelnik Antonio Ratković

Najbolji riblji paprikaš skuvao je Tomislav Jokić, drugo mesto osvojio je Danijel Ajduk, a treće Miloš Zdravković. Nagradu najveselijeg društva osvojila je ekipa Predraga Kanurića, zatim ekipa Slađane Kabić dok je nagrada za treće mesto završila u rukama Gordane Ćirić. Kada je u pitanju najlepše aranžiran sto, pobedu je odnela Elizabeta Kovač, ispred Mihajla ŽrvnaraMiloša Aleksića.

Publiku u Somboru oduševili su otac i sinovi, folk pevači Marinko, Nikola i Marko Rokvić, koji su nastupili na Trgu Svetog Trojstva. U okviru „Somborskog kotlića“ tradicionalno je organizovana i „Ulica starih zanata“, na kojoj su se predstavili izlagači rukotvorina i proizvoda starih zanata iz različitih krajeva Srbije.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!


Read full article on Novi Radio Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

Kašalj traje mesec dana, a pluća i grlo „čisti“: Zbog čega bi trebalo da se urade analize baš u ovom periodu?
Kašalj traje mesec dana, a pluća i grlo „čisti“: Zbog čega bi trebalo da se urade analize baš u ovom periodu?

Iako smo jednom nogom izašli iz talasa respiratornih infekcija, pomoć lekara traži sve više pacijenata, uključujući i de...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.