Razloga uvek imaju za osmeh takmičari, trener i rukovodstvo Kluba borilačkih sportova GALAKTIK - Sombor

PREDSTAVNICI NAJSVESTRANIJEG KLUBA BORILAČKIH SPORTOVA U SOMBORU I DALJE "TERAJU" PO SVOME. GALAKTIK ZNA SAMO ZA NAJSJAJNIJA ODLIČJA

* Tako je bilo i na Danima sporta, jednoj od najprestižnijih sportskih manifestacija u regionu održanoj u Novom Bečeju. U tom vojvođanskom centru ovom prilikom reč je o turniru u Sanda borbama za decu, mlađe i starije pionire, kadete

KBS Galaktik Sombor je osvojio 3 zlata i dva srebra. U kategorijI deca -28 kg Vukan Marić je osvojio srebro, a Vasilije Kunić -35 kg zlato. Usledilo je takmičenje u konkurenciji mlađih pioniria. Do -35 kg Amelija Bogdan osvaja još jedno zlato. Ema Vidaković -38 kg dolazi do srebra.

Među kadetima ni Aleksandar Bogdan nije imao premca. On je u konkurenciji takmičara do 48 kg doneo svom klubu još jedno zlato. Ukupno, suma sumarum = 5-oro takmičara - 5 medalja.

- Ovo je ujedno bilo i poslednje takmičenje u prvom delu sezone - kaže trener, neumorni Dejan Kunić i dopunjuje: - Sada sledi pauza do 5. avgusta, zaslužili su, ali nas ubrzo već, u drugom delu očekuju tri nova jaka i to međunarodna takmičenja kao i dva domaća takmičenja.

Čestitamo i srećno dalje!

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

 

- Dodatak, fotografija u slajdu sa turnira u Novom Bečeju -



Read full article on Novi Radio Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke
Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.