Traže se izvođači za rekonstrukciju somborskog porodilištaTraže se izvođači za rekonstrukciju somborskog porodilišta Foto: Ilustracija

Grad Sombor raspisao je javnu nabavku za rekonstrukciju porodilišta Dr Radivoj Simonović u tom gradu. Kako je ranije najavljeno, Grad je za rekonstrukciju izdvojio 10.000.000 dinara, a preko konkursa Kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku za istu namenu odobrena su sredstva u iznosu od oko 11.000.000 dinara.

Kako je u pitanju objekat nastao sredinom 18. veka, sa stilskim karakteristikama, kao takav je predviđeno i da ostane nakon sanacije zbog čega je energetsku sanaciju i smanjenje komfornih gubitaka u prostorijama postiže izolacijom unutrašnjih zidova. Zamenom preostalih starih fasadnih otvora stolarija će u potpunosti biti nova, a fasada adekvatno izolovana, kao i površina ka grejanom spratnom prostoru, dok krovna konstrukcija nije predmet sanacije.

Radovi na sanaciji u unutrašnjosti objekta podrazumevaju, između ostalog, zamenu unutrašnje stolarije novom unutrašnjom bravarijom, zamenu podnih obloga, postavljanje spuštenog rasterskog plafona, promenu obloga i boja zidova u svim prostorijama, uklanjanje buđi i vlage sa podova, zidova i plafona, izvođenje gipsanih zidova i pregrada.

Rok za podnošenje ponuda je 14. oktobar 2020. godine, a više detalja o tenderu pogledajte OVDE.

Izvor: ekapija.com

WEB preporuke

učitavanje...
Top
Ovaj sajt koristi cookies kako bi poboljšao vaše iskustvo. More details…