На првом састанку организационог одбора „Aпатинских рибарских вечери“ потврђен је термин одржавања манифестације, па ће највеће окупљање овог типа у округу како је и најављено, бити одржано од 22. до 25. јула 2021. године. На састанку су одређени термини за квалификације у кувању рибљег паприкаша по селима апатинске општине. Квалификације у Сонти ће бити одржане 03. јула, у Ромском насељу 09. јула, дан касније (10. јула) у Пригревици, док ће се рибљи паприкаши у Свилојеву кувати 17. а у Купусини 18. јула.

Поред такмичења за „Златни котлић“, део програма овогодишњих „Рибарских вечери“ ће бити и спортско-риболовачка такмичења за „Златну рибицу“ и „Златну“ бућку“, као и трка чамаца „Апатинаца“. У склопу манифестације биће одржан и 15. сусрет филателиста, као и међународни турнир у пикаду. Последњег дана четвородневног програма на тргу Никола Тесла ће бити организовано ревијално кување рибљег паприкаша, када ће сви заинтересовани грађани моћи да учествују у масовном кувању овог специјалитета без такмичарског значаја.

Јавно предузеће за управљање путничким пристаном и марином Апатин ће током „Рибарских вечери“ свакодневно организовати вожње бродићем „Апатинка“.

The post ПОТВРЂЕН ТЕРМИН „РИБРАСКИХ ВЕЧЕРИ“ И ОДРЕЂЕНИ ДАТУМИ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА „ЗЛАТНИ КОТЛИЋ“ appeared first on Radio Dunav.


На првом састанку организационог одбора „Aпатинских рибарских вечери“ потврђен је термин одржавања манифестације, па ће највеће окупљање овог типа у округу како је и најављено, бити одржано од 22. до 25. јула 2021. године. На састанку су одређени термини за квалификације у кувању рибљег паприкаша по селима апатинске општине. Квалификације у Сонти ће бити одржане […]

The post ПОТВРЂЕН ТЕРМИН „РИБРАСКИХ ВЕЧЕРИ“ И ОДРЕЂЕНИ ДАТУМИ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА „ЗЛАТНИ КОТЛИЋ“ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke
Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.