Obe ekipe čonopljanske osnovne škole

* Pobedničke ekipe i pojedinci Sportskih igara mladih održanih u Somboru, 26. maja takmičili su se za prolaz na državno prvenstvo na Regionalnim igrama u Sremskoj Mitrovici, 13. juna i  - oduševili

U organizaciji Sportskog saveza grada Sombora put Sremske Mitrovice su krenuli: ekipe u malom fudbalu 2010 - „Internacional Sombor i 2006 .godište Lavovi Sombor, dve ekipe Osnovne škole "Miroslav Antić" iz Čonoplje u sportskoj igri „između dve vatre“ (2010. i 2012. godište), odbojkašice OK Elbrako Tehnolend CVS Sombor (2006), kao i dve ekipe u basketu (2005. godište u ženskoj - Džordanke (KK Džoker) i (2005. godište u muškoj konkurenciji - Maratonci (KK Džoker), mladi atletičari i atletičarke (AK Maraton Sombor) u disciplini 60 metara.

Plasman na državno prvenstvo u Sportskim igrama mladih koje će ove godine biti održane na Zlatiboru od 5. do 8. jula su osvajanjem prvog mesta izborili:

- Mali fudbal (2010. godište) FK Internacional, trener Mladen Vuković
- „Između dve vatre“ (2010. i 2012. godište), obe ekipe OŠ "Miroslav Antić" Čonoplja, prof. Milan Marić
- Odbojka (2006. godište) OK Elbrako Tehnolend CVS Sombor, trener Zoran Dragić

Malo je nedostajalo ekipi basketaša Maratonci, atletičarkama Milici Zanze (2010) i Ani Šmit (2012) koje su osvojile druga mesta, kao i Džordankama (basket) i atletičarkama Anji Vodeničar (2010) i Hani Mirosavljević (2012) koje su se plasirale na treća mesta.

Sombor će imati najbrojniju ekipu na državnom prvenstvu na Zlatiboru i prava je šteta što uz malo više sreće ekipa nije i brojnija.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!
 
- Dodatak: fotografije u slajdu:
1. Anja Vodeničar, druga, Milica Zanze, treće mesto
2. Hana Mirosavljević, treća pozicija, Ana Šmit, drugoplasirana
3. OK Elbraco Tehnolend  - CVS Sombor, pobednice
4. U finale državnog prvenstva odlazi i ekipa u malom fudbalu FK Internacional


Read full article on Novi Radio Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

4 znaka Zodijaka koji su spoj lepote i pameti: Imaju oštar intelekt i izraženu ženstvenost
4 znaka Zodijaka koji su spoj lepote i pameti: Imaju oštar intelekt i izraženu ženstvenost

Pogledajte da li se vaš horoskopski znak našao na ovoj zanimljivoj listi Kada se govori o atributima horoskopskih znako...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.