Данас је одржана 81. седница Општинског већа општине Кула, на којој су чланови већа донели Решење о постављењу начелника Општинске управе Кула. Досадашњи вршилац дужности начелника Општинске управе Кула, Александра Гаговић,  преузела је функцију начелника Општинске управе. Александра Гаговић је дипломирани правник из Новог Сада са десетогодишњим радним искуством на правничким пословима у Основном суду Нови Сад, Радио телевизији Војводине и Фонду за пензијско и инвалидско осигурање – Филијала Нови Сад.

Општинско веће је потом донело и неколико решења о разрешењу и именовању чланова Савета са запошљавање, Савета за привреду и Савета за безбедност општине Кула. Усвојен је и Програм контроле квалитета ваздуха на територији општине Кула у 2021. и 2022. години.

На самом крају седнице председник општине Кула и Општинског већа Дамјан Миљанић уручио је члановима Већа таблет рачунаре. Убудуће ће члановима Већа комплетан материјал за седнице стизати у електронској форми у циљу уштеде али и ефикаснијег рада. Напоменимо да је први пут да се овакав начин рада уводи у рад неког од органа и тела локалне самоуправе, а план је да се овакав вид седница у будућем периоду примени и на Скупштину.


Данас је одржана 81. седница Општинског већа општине Кула, на којој су чланови већа донели Решење о постављењу начелника Општинске управе Кула. Досадашњи вршилац дужности начелника […]

Read full article on Kula


Slobodno vreme

Lifestyle

Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke
Kako što uspešnije voditi poslovne sastanke

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.