У Градској хали „Мостонга“ сомборским лекарима, медицинском особљу и волонтерима који су ангажовани на првој линији одбране од вируса КОВИД-19 подељене су персонализоване картице погодности „Наш херој“.

Окупили смо се овде да бисмо поделили картице „За наше хероје“ које даје Влада Србије. Ове картице су један од начина да се искаже поштовање и захвалност свим запосленима у здравственим установама, волонтерима и свима онима који су нам помогли да орагнизујемо рад Kовид амбуланте и вакциналне пунктове у нашем граду, изјавила је приликом доделе картица др Емеше Ури, директор Дома здравља Сомбор и додала да ће ова установа поделити преко 200 картица, претежно запосленима у Дому здравља Сомбор, затим запосленима и волонтерима у Црвеном крсту Сомбор, волонтерима и цивилној заштити Града Сомбора и волонтерима Медицинске школе „Др Ружица Рип“. 

Ова картица омогућава попусте и погодности приликом плаћања робе и услуга код бројних компанија и предузетника који учествују у програму „За наше хероје“, као и предност при остваривању права и добијању услуга у државним институцијама, јавним предузећима, локалним самоуправама и установама социјалне заштите.

  • Ове картице које наши волонтери добијају заиста су један знак признања за сав њихов рад и труд који су уложили и који улажу у подршци, како локалној самоуправи, тако и здраственом систему, те помоћи пре свега нашим суграђанима, а нарочито најстаријима, за које смо уз помоћ Града Сомбора обезбедили превоз на саму вакцинацију, рекла Биљана Kлипа, секретар Црвеног крста Сомбор.

Kартице су подељене у склопу програма подршке „За наше хероје“ који реализује Министарство здравља у сарадњи са Генералним секретаријатом Владе, Народном банком Србије, Привредном комором Србије и јавним установама, уз подршку Програма Уједињених нација за развој.


У Градској хали „Мостонга“ сомборским лекарима, медицинском особљу и волонтерима који су ангажовани на првој линији одбране од вируса КОВИД-19 подељене су персонализоване картице погодности „Наш херој“. Окупили смо се овде да бисмо поделили картице „За наше хероје“ које даје Влада Србије. Ове картице су један од начина да се искаже поштовање и захвалност свим …

Сомбор: Подршка медицинским радницима и волонтерима ангажованима у борби против коронавируса Read More »


Read full article on 025 info - Sombor


Slobodno vreme

Lifestyle

Spremite debele novčanike: Ovo su cene u Grčkoj
Spremite debele novčanike: Ovo su cene u Grčkoj

Cene u Grčkoj u 2024. prate trend u Evropi i kao i u svim drugim zemljama, i ove godine su neznatno više nego prethodnih...

Kućni ljubimci

Somborski sport i sportisti kroz istoriju

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.