GALERIJA “MEANDER” RASPISALA KONKURS ZA IZLOŽBE U NAREDNOJ GODINI GALERIJA “MEANDER” RASPISALA KONKURS ZA IZLOŽBE U NAREDNOJ GODINI
petak, 04 novembar 2022 05:34

GALERIJA “MEANDER” RASPISALA KONKURS ZA IZLOŽBE U NAREDNOJ GODINI

Galerija “Meander” Apatin je raspisala konkurs za održavanje samostalnih i grupnih izložbi u oblasti vizuelnih umetnosti u 2023. godini, a pravo učešća imaju profesionalni umetnici koji su prošli proces umetničkog obrazovanja (Akademija likovnih i primenjenih umetnosti) i delovanja u kulturi, čije je delo, kroz angažman, doživelo umetničku verifikaciju.

Prijava treba da sadrži biografiju autora, adresu, kontakt telefon, mejl adresu, recenziju izložbe ili koncept u nekoliko rečenica (ne više od jedne strane), pet do deset fotografija radova koji bi bili izloženi sa podacima (naziv, dimenzija, tehnika, godina nastanka), tehnički opis izložbe i katalog poslednje izložbe.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom treba dostaviti do 02. decembra 2022. godine u elektronskoj formi na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili poštom na adresu Galerija „Meander“, Trg Nikole Tesle 12 25260 Apatin.
Nakon završetka konkursa i odluke Umetničkog saveta galerije „Meander“, svi učesnici biće obavešteni o rezultatima. Dodatne informacije mogu se dobiti putem telefona 025/773-923, a kontakt osoba je Jovana Momčilović.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.